Ny tränare

Intervju:
Välkommen till Luleå fotboll Daniel.
Vi har match mot Team TG FF imorgon och det är ju intressant men vi är ju också intresserad av att få veta vem du är, så vem är du Daniel?
Skåning som snart bott 10 år(!) i Luleå. Bor med min fru, Marika, och våra fyra barn på Mjölkudden. Jag är en obotlig tävlingsmänniska som alltid går in för att vinna, vare sig det är en fottbollsmatch, ett parti schak eller en omgång i Vänd tia. Jag gillar all sport men Fotboll alltid varit nr1. Efter 10 år uppe i norr har jag lärt mig uppskatta skidåkning och försöker löpträna under hela året. Utöver idrott så gillar jag att resa, (Mallorca är en av mina favoritplatser). Jag tränar båda mina döttrars fotbollslag i Notas. Jobbar civilt som marknadsområdeschef för Clockwork, inom rekrytering och bemanning.

Varför har du tagit på dig detta uppdrag i Luleå fotboll?
Jag tycker det är en intressant utmaning och är nyfiken på elitsatsningen. Ser det som en chans att få lära känna både klubben och spelarna och jag tror att jag kan bidra till utveckling men även själv utvecklas tillsammans med er.

Du har hunnit träffa tjejerna nu och du har hållit en träning, hur känns det?
Det känns toppen, tyckte redan första träffen i torsdgas kändes mycket bra. Fick otroligt mycket energi av första träningen i fredags.

Sist men inte minst, vilken är din älsklingsrätt och vad gör du helst en ledig dag?
En god pasta är svårt slå.
En perfekt ledig dag innehåller tid med familj och vänner,fotboll och en god middag.

Tusen tack för det, nu kör vi!
/Kajsa Bergenstråle

Leave a comment