Vi Klarade det

Sedan 23/9 har våra tjejer tillsammans avverkat 4 viktiga matcher.
Vi har haft en kämpig sits med hot om nedflyttning i div 2, vi har drabbats av oturliga skador och sjukdomar.

Hur som helst så bestämde vi oss som förening att tillsammans göra vad vi kan för att säkra platsen i div 2 och div 1 vilket vi också har klarat.
Jag vill ge en stor eloge till våra spelare som under stor press och mycket hög belastning har klarat av dessa dagar på ett bra sätt. Att kliva in och vara tvungen att ta sex poäng på två matcher mot topplag i div 2 är varken lätt eller självklart även om man till “vardags” spelar i serien ovanför.
Vi har unga spelare som är under utveckling och det är inte alltid lätt att vara som allra bäst när det gäller.

Så hatten av till alla tjejer i vår förening som tillsammans genom “blod, svett och tårar” nu klarat av att se till så att Luleå fotboll även nästa år spelar i div 2 och div 1. Ingen nämnd ingen glömd. Ni tillsammans är förbaskat bra och ni ska vara oerhört stolta och nöjda med er själva var och en av er. Klappa dig själv på axeln innan du somnar ikväll för detta har ni gjort bra.

I dag gjorde vi i div 1 en bra match mot Östersund där vi förlorade med 0-2 men vi hade många målchanser men orkade inte riktigt ända fram. Kanske beroende på att många hade 90 minuter i benen från igår.
Nu är detta avklarat och vi går vidare mot normala träningsveckor och en bra avslutning på säsongen.

Leave a comment