Vinst i Piteå summer games

Tillsammans gjorde vi det. Ingen av oss föreningar hade varit på PSG i helgen om vi inte hade gjort det tillsammans. IFK Luleå och Notvikens IK DFF har påbörjat ett samarbete som vi tror är alldeles särskilt viktigt för att föra fotbollen i Luleå framåt på sikt. Samarbete stärker.

Att åka på cup är ngt speciellt och PSG är ngt alldeles särskilt. Stämningen, laget, vi är ett VI, hänga i gäng, vinna eller försvinna, straffar, glädje och tårar osv osv. Detta år har det också varit klarblå himmel och 30 grader varmt. En fantastisk fotbollshelg helt enkelt. 25 spelare har spelat under helgen och de som inte spelade har idag söndag varit till Skellefteå för att avsluta vårsäsongen för div 2. ALLA är viktiga alla är delaktiga oavsett om man stod på plan just denna gång.

Vi gick rent genom gruppspelet och sedan vann vi mot Piteås F19 på straffar efter en match som inte går till historien som världens mest välspelade men vinst är vinst så det struntar vi i nu 🙂

I finalen mötte vi Skellefteå FC som med ett ungt lag tog sig ända till final och dom var duktiga de måste vi ge dom. Men vi var strået vassare och kunde höja pokalen när matchen var färdig.

Stort TACK till IFK Luleå för att ni vill samarbeta med oss och stort tack till alla tjejer som gav oss all denna spänning och glädje under helgen. NU tar vi sommarledigt i två veckor för att sedan komma tillbaka till en spännande höst där div 1, div 2 och SM f17 ska avgöras.

Glad sommar önskar vi er! 🙂