Hej Selma, hur har du det?
Hejhej, jag har det bara bra

I första matchen fick du starta och vara lagkapten. Det är stort, grattis till det. Hur kändes det att få det förtroendet?
Tack! Det är såklart kul att få förtroende och att få ta det ansvaret!

Hur gick matchen för dig och laget?
Matchen blev tuffare än vi nog hade väntat oss. Tjeckien pressade väldigt högt i första och höll oss tillbakapressade, men en bit in i andra blev de trötta och vi fick övertag. 1-1 efter ordinarie tid och efter 14 straffomgångar vann vi matchen:sweat_smile: Väldigt skönt!

Vad är det bästa med Pinatar?
Det bästa med Pinatar måste nog vara den färska frukten:yum:

Vad är det sämsta?
Det sämsta är tyvärr maten för mig som är lite kräsen.. även värmen var lite av en besvikelse då jag trodde jag skulle få en liten solsemester:see_no_evil:

Resan i ett ord?
Om jag skulle välja ett ord för resan är det nog skratt, vi har väldigt roligt:grin:

Har det hänt ngt annat på resan som du kan bjuda på?
Ja, en liten rolig anekdot kan ju vara från igår då jag behövde åka hiss med en engelsman. Jag är tyvärr inte den bästa på att prata engelska, men han pratade på och frågade mig vilka vi skulle möta. Jag blev tyst och fick fundera ett tag på vad Tjeckien hette på engelska. ”Tjeckia” blev det som ploppade upp i huvudet. När jag sa det kollade han väldigt frågande på mig, så jag rättade mig med att säga ”I mean Tjeckoslovakia”. Han blev ett ännu större frågetecken, men tack och lov stannade hissen därefter så jag kunde gå därifrån..

Haha den var bra men du vet att min kompis beställde ett suckpipe i Thailand när hon skulle beställa ett sugrör :joy: det var kanske 1997 hon hade också Brolla som lärare på fotbollsgymnsiet.. :joy:

(Landslaget för f 05 förlorade idag finalen på straffar mot Ungern efter att ha spelat 1-1 efter full tid.
Selma spelade inte i den matchen men kung ändå).

Välkommen hem Selma. Snön vräker ner men det är gudomligt å träna inne i Arcus :wink::wink::soccer:

Till helgen blir det Arnes cup i Arcus för hela slanten. :soccer::soccer::soccer::soccer::soccer:

Publicerad: 2023-02-20 19:10

Leave a comment